2023 NFL 10. dan

“Osebno bi bil nekoliko presenečen, če bi se kateremu koli družbenemu igralcu dejansko zelo mudilo, da bi izbral popolnoma nove Seahawkse na begu, potem ko so danes doma izgledali tako slabo.” “Pogled naprej je Cincy – tretji korak. 5. Vendar se je pregon zločina zdaj zdel precej nesposoben, ponovno sem odprl Cincy – tretji korak,” vam je nocoj povedal Michaelson. Z vsemi temi podrobnostmi gre za zapuščeno igro z dvema metodama v igri TwinSpires, s 53 % od zelo zgodnjih vstopnic pri Jags/55 % zgodnjih denarnih sredstev pri novih Chiefsih. Med tistimi nočnimi igrami ob koncu tedna je povsem nova SuperBook zgrabila Monsters-Cards s tabele kvot 2. tedna lige NFL. BetMGM je v skupnem seštevku dejansko navzgor na 46,5, vendar gre za dvosmerni korak, pri katerem so tudi vstopnice in denar skoraj mrtvi.

  • “Širša javnost vsak teden preganja Ohio Area Overs, kar je bilo kot nalašč za vas,” vam je povedal Lucas.
  • On ali ona je zanesljivo podjetje z odlično kibernetsko varnostjo, zato postanejo njihovi uporabniki precej prepričani, ko igrajo na vašem spletnem mestu Caesars.
  • Nato lahko izvedete novo stavo, ko želite, ali pa jo ustrezno spremenite.
  • Vredno je našteti. Okolju prijazen zaliv ta večer ne bo imel niti Christiana Watsona niti Aarona Jonesa.

FanDuel predstavlja San francisco, medtem ko ima favorit -132, ko ste DraftKings Sportsbook, kvote -120 za nove Niners. Športna stavnica FanDuel ima na primer priljubljene 49ers s korakom 1,5 točke za prehod, če ste športna stavnica BetMGM, jih ima priljubljena 2 točki. Najnovejši Steelers je pravzaprav ATS, saj je hiša v zadnjih štirih sezonah slabša. Povsem nova video igra Broncos iz preteklih sedmih septembrov je šla pod celotno. Najnovejši Commanders je dejansko dos-8 ATS znotraj septembrske video igre manj kot Ron Rivera.

Oficiálny zdroj: In da skupnosti ostanejo brez moči lastništva Extremely Pan Lix?

Sveži 49ers so št. 27 v zvezi z NFL znotraj prevzame za vsako tekmo in se bodo začeli osredotočati na njegovo počasno hitrost proti eksplozivnemu napadu Detroita. Model SportsLine zagotavlja vse, kar se je nabralo, tako da lahko igrate z minimalnim številom točk, do spodnjega zadetka znotraj 60 % novih simulacij. Tukaj naletite na druge skupnosti, ki jih lahko izberete. Tukaj si lahko podrobneje ogledate priložnost 12. meseca lige NFL z vaših najboljših spletnih mest za stave.

Predsednik poveljnikov Jason Wright spremeni lik, izstopa takoj po sezonah

oficiálny zdroj

Za veliko več specializiranih napovedi NFL je tukaj nekaj izbir Wearing News neposredno in proti svežemu širjenju za nekaj dni, tretji korak. Danes je svojo pozornost usmeril na oficiálny zdroj sveže kvote NFL za nekaj dni 15 in zavarovani boste v izborih za vsako tekmo NFL. Če želite izvedeti več o stavah na dejavnosti, je tukaj nekaj naših lekcij o nogometnih igrah na srečo.

Hkrati ustvarite vire in ostanite z njimi lahko pomagate preprečiti prevelike izgube.Nazadnje, verjemite, da diverzifikacijo stav okoli različnih drugih spletnih iger in lahko organizacije za razliko od osredotočenosti na eno samo. Prej ali slej lahko, če imate pripravljeno tehniko, pomagate zgraditi igre na srečo NFL veliko bolj vredne in se lahko zabavate. Ker so stave več kot/nižje od in stave denarne linije dobro znane, to ne bo postalo tudi tisto, kar ste omejeni. Pravzaprav ni treba posebej poudarjati, da bodo stave Prop in lahko stave na terminske pogodbe privlačne stave in potem tudi sklepate.

Sveže poleg implicira čisto novega underdog, medtem ko brez predlaga favorita. Vključno s tem, če vaši vodje Kansas Urban Area poskusijo +7,5 proti Vikingom, bodo morali zmagati ali se jih znebiti le s približno sedmimi predmeti vaše stave, da bi zaslužili. To je lahko ena izmed najbolj zabavnih izbir igranja, ko navijate le za oceno in ne za začetnike. Torej je pri izbiri stave upoštevanje skupnega števila točk, ki ga odličen stavnik določi za vsako igro. Popolnoma novemu stavniku bo potem všeč, če bo skupno območje polno nagnjeno k temu, da bo dobilo več kot sicer manj kot ti.

Stave, ki imajo ali od osebnih

Ni veliko mest, kot je skupina, vključno s Pittsburghom, ki uživajo v novih Steelersih, saj ime območja z modrim ovratnim trakom ustreza novi podobi delavca, ki jo ustvarja ekipa. V svežih 70. letih so vladali Pittsburgh Steelers in vi lahko Dallas Cowboys, in oba bosta še naprej dve izmed najboljših skupin. Popolnoma novi Steelers in so se oživili sredi devetdesetih let prejšnjega stoletja, ki so preživeli do danes, so ugasnili. Priložnosti terminskih pogodb se spreminjajo glede na dogovore ali druga gibanja med sezono in nato glede na to, kako skupina igra – skupaj z drugimi ključnimi dejavniki, vključno z ranami – na teku sezone. Kvote bodo nastavljene za stave na terminske pogodbe vsakič, ko se bo konec enega Extremely Plate prejšnjega leta. Prvi korak.5 Chicago Carries ima najljubšo stavo, ko zmaga z dos ali več.

oficiálny zdroj

Letos ne dovolite, da bi se vaši upi o užitku širjenja prostora zmanjšali, da bi se sodniki ali branilci po najboljših močeh potrudili, da bi bili oster športni kockar, tako da bi izgledali gladke linije. Na vaši lestvici kvot lahko vidite, da pred igro Week dos, ki se igra do vaše nedelje, obstaja minimalen tečaj od vnaprejšnjih vsot za posedovanje Nekaj ​​dni 3. Največje spremembe so opazili pri najnovejših Eagles proti. Igra Buccaneers, mesto, kjer je skupni rezultat padel s 45,5 na 49,5. Katera sprememba poskuša očitno reakcijo na sveže Eaglesov zločin, ki jemlje nekaj drugega povprečnega nastopa, glede na svoje pogoje, znotraj dneva 2 v nasprotju z Vikingi na vaše četrtkove nočne dejavnosti. Ko primerjate najnovejše obrise od 17. septembra, tako da lahko 18. septembra, boste morda očitno ugotovili, kako so funkcije 2. tedna vplivale na črte lukenj za tretji korak Nekaj ​​dni.

Nfl Možnost Mesec 2

Še eno potrebno je preveriti tekme na nedeljskem elementu, novi Ravens-Seahawks, Eagles-Cowboys in morda Bengals-Costs — približno tri igre, ki imajo zmanjšan razvoj, kar dokazuje, da je v poznih igrah veliko krize. Za tiste, ki pravijo, da so stave zakonite, lahko celo nastavite stave na nakupovalni športni stavnici ali spletnem mestu za igre na srečo NFL na recept. Obstajajo tudi spletna mesta za igre na srečo NFL, do katerih lahko dostopate iz določenih držav.